Έκθεση Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

22/03/2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις μας η Έκθεση Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους της έκθεσης και να γνωρίσουν ιδέες και λύσεις για κάθε κατηγορία προϊόντων.
monami

Συμμετοχή μας στην FOOD EXPO 2022

18/03/2022

Η Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Α.Ε. συμμετείχε στην FOOD EXPO 2022
monami

Συμμετοχή μας στην Δ.Ε.Θ. 2019

04/02/2022

Η Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην 84η Δ.Ε.Θ. και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το εκθεσιακό περίπτερό του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Περίπτερο 3, Stand 04), προκειμένου να γνωρίσετε τα προϊόντα αριστείας των Αιτωλοακαρνανικών Επιχειρήσεων και την ποιότητα των αγαθών της Αιτωλοακαρνανικής γης.
monami

1ο Αγώνα Trail Αγρινίου 12,5 km και 5,1 km

15/05/2019

Η εταιρεία «MON – AMI» Α. Γουργολίτσας Α.Ε. είχε την τιμή να είναι αρωγός στην διοργάνωσή του «1ο Αγώνα Trail Αγρινίου 12,5 km και 5,1 km».
Επίσης, την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στον «1ο Αγώνα Trail Αγρινίου 12,5 km και 5,1 km» εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου και ευχαριστεί τους δρομείς αλλά και όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

Με τη μαζική συμμετοχή των δημοτών της πόλης του Αγρινίου και των όμορων περιοχών, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Αγώνας Trail Αγρινίου 12,5 km και 5,1 km, που διεξήχθη στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης μας, Αγ. Χριστοφόρου με απώτερο σκοπό την ανάδειξη των φυσικών χώρων άθλησης εντός του αστικού ιστού (δασύλλιο Αγ. Χριστοφόρου και Παπαστράτειο Δημοτικό Πάρκο).

Βραβεύσαμε για πρώτη φορά τον τελευταίο δρομέα στην κατηγορία των 12,5 km και με το συμβολικό αυτό τρόπο αποδείξαμε ότι για εμάς τους Δρομείς Υγείας δεν έχουν αξία μόνο οι πρωτιές και τα ρεκόρ, αλλά η συμμετοχή στον αγώνα και κυρίως η ενασχόληση με την αερόβια άσκηση, που οδηγεί στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του ατόμου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου (Σ.Δ.Υ.Α.) αισθάνεται την ανάγκη για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει θερμά:

  • όλους τους δρομείς, που έλαβαν μέρος στον αγώνα
  • τον συνδιοργανωτή Δήμο Αγρινίου για την απαραίτητη οικονομική και υλικοτεχνική βοήθεια
  • την Τροχαία Αγρινίου που με τη παρουσία της συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα
  • τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου για τη πολύτιμη συνεισφορά των μελών του στα δύσκολα σημεία εντός δασυλλίου
  • τους ανώνυμους εθελοντές, που με τη συμμετοχή τους βοήθησαν στη διοργάνωση του αγώνα
  • την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης της Ι.Π. Μεσολογγίου
  • τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αγρινίου
  • την «Ακτίνα Εθελοντισμού» και τους σχολικούς φύλακες του Δήμου Αγρινίου.

 

Τέλος, ευχαριστούμε και πάλι τους χορηγούς μας, που συνεισφέρανε στην υλοποίηση της διοργάνωσης, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να διεξάγουμε τον αγώνα χωρίς να υπάρξει οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες δρομείς (δωρεάν συμμετοχή)

monami
monami
monami

Κέφι, χορός και ευχές για τη νέα χρονιά στην κοπή πίτας της Α.Γουργολίτσας Α.Ε. ΜΟΝ ΑΜΙ

01/02/2019

Την ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η εταιρεία Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΜΟΝ ΑΜΙ ΑΕ, το περασμένο Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στο κτήμα Πιθάρι στη λίμνη Τριχωνίδα, παρουσία φίλων και συνεργατών.
monami
monami

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γιώργος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κος Παναγιώτης Τσιχριντζής και ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κος Ιωάννης Φαρμάκης, οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος κος Αλέξιος Γουργολίτσας ευχαρίστησε στην ομιλία του το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης και όπως τόνισε και ο ίδιος: «η εταιρεία δε θα είχε καταφέρει τίποτα από όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων σας».

Στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με επιτυχίες. Η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον ερμηνευτή Αιμίλιο Αυφαντόπουλο να ξεσηκώνει τον κόσμο.

monami
monami

Η Ετήσια Έκθεση της ΜΟΝΑΜΙ 2018

21/11/2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση του CASH & CARRY ΜΟΝ ΑΜΙ Α. Γουργολίτσας ΑΕ.

Η έκθεση, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες , άνοιξε τις πόρτες της το Σάββατο 17-11-18 και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18-11-18.

Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη, καθώς το κατάστημα υποδέχτηκε συνεργάτες από πολλές περιοχές της δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων.

Οι προσκεκλημένοι έφυγαν αποκομίζοντας εξαιρετικές εντυπώσεις από την οργάνωση και την ποικιλία προϊόντων για κάθε επαγγελματία.

monami
monami